وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
شنبه ٠٤ اسفند ١٣٩٧  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
اخبار > غذاهايي كه پر ادويه هستند باعث عطش زیاد و ترش کردن معده می‌شوند
 


نسخه چاپي  ارسال به دوست
 
  غذاهايي كه پر ادويه هستند باعث عطش زیاد و ترش کردن معده می‌شوند

هنگام سحر از خوردن غذاهاي پرادويه خودداري كنيد زيرا باعث عطش زیاد و ترش کردن معده می‌شوند.

به گزارش خبرنگار وب دا،‌ مركز پيشگيري از حوادث و فوريت هاي پزشكي اورژانس كشور،‌ اعلام كرد: افزایش سطح اسید در معده خالی در ماه رمضان باعث تشدید زخم و التهاب معده می شود که به صورت احساس سوزش در ناحیه معده و زیر دنده ها ظاهر شده و می تواند به طرف حلق گسترش یابد . همچنين غذاهای تند ، قهوه  و نوشابه های سیاه  این حالت را بدتر می کنند .

بنابراين گزارش، افراد هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک نظیر کوکو سبزی، کوکو سیب‌زمینی، کتلت و گوشت‌های سرخ شده مثل کباب، جوجه‌کباب و ماهی خودداری کنند این غذاها به همراه غذاهایی که ادویه زیادی دارند، باعث عطش زیاد و ترش کردن معده می‌شوند.

اين گزارش مي افزايد، تمام روزه داران، خصوصاً آنهایی که دچار بیماری‌های گوارشی و معده هستند، سعی کنند از خوردن این غذاها بپرهیزند و یا از لیمو ترش، ماست و سبزی خوردن در کنار این غذاها استفاده کنند.

بر اساس اين گزارش،‌ روزه‌داران برای پیشگیری از بروز ناراحتی‌های گوارشی و ترش کردن و سوزش سر معده، باید از مصرف زیاد غذاهای شیرین و چرب مانند زولبیا و بامیه در سحر یا افطار پرهیز کنند و مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری یا افطاری مناسب نیست، زیرا این غذاها زمینه بروز ناراحتی‌های گوارشی نظیر ترش کردن معده را فراهم می‌کنند.

گفتني است: بهتر است براي جلوگيري از التهاب و سوزش معده،  از  شش تا هشت لیوان آب در فاصله ی افطار تا سحر نوشیده شود و برای پیشگیری از احساس تشنگی در طول ساعات روز، لیمو ترش تازه در پایان سحری مصرف شود. /203

 
 دوشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٠- ١٦:٠٣ / شماره خبر: ٤١١٩٩
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج