وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
چهارشنبه ٠٥ مهر ١٣٩٦  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
اخبار > پیام های تغذیه ای در مورد کاهش مصرف نمک
 


نسخه چاپي  ارسال به دوست
 بسیج ملی کاهش مصرف نمک:
  پیام های تغذیه ای در مورد کاهش مصرف نمک

1-  آیا می دانید در افرادي که غذاهاي شور و پرنمك مصرف می کنند احتمال افزايش فشار خون بيشتر است؟

2-  آیا می دانید با کاهش مصرف نمک می توانید خطر ابتلا به فشار خون بالا و سکته مغزی را کاهش دهید؟

3-  آیا می دانید مصرف نمک خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد؟

4-  آیا می دانید یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است؟

5-  آیا می دانید ذائقه كودكان را می توان از اوايل زندگي به غذاي كم نمك عادت داد؟

6-  آیا می دانید نباید به غذاي كودك زير يكسال نمك اضافه کنيد تا ذائقه او به غذاهاي شور عادت نکند؟

7-  آیا می دانید انواع غذاهای فراوری شده نظیر کنسروها، سوسیس و کالباس، چیپس، پفک و مانند اینها مقدار زیادی نمک دارند؟

8-  آیا می دانید انواع تنقلات شور، ترشی ها، آجیل ها و مغزهای شور مهمترین منابع دریافت غذایی نمک می باشند؟

9-  آیا می دانید با اضافه کردن مقدار کمتر نمک به غذاها می توان میزان نمک مصرفی را کنترل نمود؟

10- آیا می دانید برای بهبود طعم غذا می توان به جای نمک از انواع سبزي هاي معطر مانند آويشن، شويد، گلپر و نعناع، و همچنین سير و آب ليموترش و نارنج تازه استفاده كنيم.302

 
 يکشنبه ٧ دی ١٣٩٣- ١٥:٣٥ / شماره خبر: ١١٨٦٧٧
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج